Sider

onsdag den 29. januar 2014

Ønsker og køb til soveværelset

Så er har vi boet i vores nye hus i halvanden måneds tid. Det er skønt med mere plads og en have til vores skønne hunde. Der skal laves rigtig meget, og da jeg kun har små 5 uger til termin og min kæreste arbejder i hverdagene, er det en langsommelig proces. Heldigvis er soveværelset ved at være klar til at blive indrettet efter tapetnedrivning, spartling, opsætning af filt og maling. Nu mangler vi bare at få sat fodlister op og så er det klar til indretning.

Vi har allerede en dobbeltseng og et stort skydedørsskab med hvidt glas, men vi mangler stadig mere opbevaringsplads. Jeg tror vi ender med et par kommoder fra IKEA. Hvis der er plads, kunne det også være fint med et gren til at hænge tøj på, men det må tiden vise.


Jeg har indtil videre købt et skønt sengetæppe i mint og et bakkebord i hvidt, begge fra HAY. De øvrige ting går jeg og drømmer om og tror ville være rigtig fine til.


Lampe "Ball" i kobber fra Idemøbler / Lampe "PS 2012" fra IKEA / Bord "Tray Table" fra HAY / Sengetæppe "Polygon Quilt" fra HAY / Lysestage "Lup" i kobber fra HAY / Pude "Sailor Knit" i mørkeblå fra Louise RoeKommode "Sveio" fra IKEA


"Æg og Rejer" af Sidsel Fuglsang / "Dyrelægens Natmad" af Sidsel Fuglsang / "Roastbeef" af Sidsel Fuglsang

Ingen kommentarer: