Sider

torsdag den 5. december 2013

Seneste køb til baby

Da vi snart skal flytte og julen nærmer sig, forsøger jeg at begrænse shoppingen til Johan. Heldigvis havde jeg et gavekort på 200 kr. til en af mine yndlings netshops, Lirum Larum Leg. Jeg brugte det på en skøn, farverig pude med dyremotiver fra Mimi Lou og en blød bidering med Sophie Giraf. Forhåbentlig falder de i god jord til foråret!

Desuden var der -20% på alle varer hos Smartkids forleden, så de mest fantastiske babykort fra Milestone røg også i kurven. Jeg glæder mig allerede til at tage dem i brug, når Johan skal fotograferes på særlige dage og ved særlige lejligheder.

Sidst, men ikke mindst, blev det også til en skøn heldragt med stjerner fra Soft Gallery. Jeg ELSKER deres tøj med grafiske og enkle print kombineret med den lækreste kvalitet. Som studerende rækker pengepungen desværre ikke til at gå shopamok i mærket, så jeg slog til da der var -40% hos Lille Figaro. Jeg havde også set mig lun på den lækreste udendørsdragt med stjerneskud fra Mini Rodini, men tøvede lidt og haps, så var den væk. Æv. Selvom jeg er sikker på kæresten synes det var held i uheld med alle de penge jeg allerede bruger på den lille fyr.

Pude med Zoodyr fra Mimi Lou / Bidering "Sophie Giraf" fra Vulli / Babykort fra Milestone / Heldragt "Ben Twinkle" fra Soft Gallery

Jeg håber I er kommet i sikkerhed nu hvor Bodil raser derude. Her er kæresten i gang med kødgryderne i køkkenet, så der er en liflig duft i hele hytten. Imens sidder jeg godt puttet væk under dynen. Ren luksus.

Hav en dejlig aften!

Ingen kommentarer: